广东成人教育在线
您现在的位置: 首页 - 备考 - 浙江学士学位英语阅览了解真题及答案(5)

浙江学士学位英语阅览了解真题及答案(5)

2021-02-20
参数不正确

If you look closely at some of the early copies of the Declaration of Independence, beyond the flourished signature of John Hancock and the other 55 men who signed it, you will also find the name of one woman, Mary Katherine Goddard. It was she, a Baltimore printer, who published the first official copies of the Declaration, the first copies that included the names of its signers and therefore heralded(宣告,预示)the support of all thirteen colonies.

When the Continental Congress fled there from Philadelphia in 1776, it commissioned Ms. Goddard to print the first official version of the Declaration of Independence in January 1777. After printing the documents, she herself paid the post riders to deliver the Declaration throughout the colonies.

During the American Revolution, Mary Goddard continued to publish Baltimore‘s only newspaper, which one historian claimed was "second to none among the colonies."She was also the city’s postmaster from 1775 to 1789 —— appointed by Benjamin Franklin –and is considered to be the first woman to hold a federal position.

1.With which of the following subjects is the passage mainly concerned?

A. The accomplishment of a female publisher.

B. The weaknesses of the newspaper industry.

C. The rights of a female publisher.

D.The publishing system in colonial America.

答案:A

B. The weaknesses of the newspaper industry.

C. The rights of a female publisher.

D.The publishing system in colonial America.

答案:A

2.Mary Goddard‘s name appears on the Declaration of Independence because____.

A. She helped write the original document

B. She published the document

C. She paid to have the document printed

D.Her brother was in prison

答案:B

3.According to the passage, Mary Goddard first became involved in publishing when she ____.

A. was appointed by Benjamin Franklin

B. signed the Declaration of Independence

C. took over her brother‘s printing shop

D.moved to Baltimore

答案:C

4.The word "there"in paragraph 3 refers to____.

A. the colonies

B. the print shop

C. Baltimore

D.Providence

答案:C

5.It can be inferred from the passage that Mary Goddard was ____.

A. an accomplished businesswoman

B. extremely wealthy

C. a member of the Continental Congress

D.a famous writer

答案:A

成考资讯 最新成考资讯
报考指南
备考秘笈
热门词汇
人工客服

9:00-22:00专业老师,服务咨询